Bayer apps

Onder BayYou Services heeft Bayer CropScience een aantal services ontwikkeld, die u in staat te stellen om gewasbeschermingsmiddelen veiliger, effectiever en rendabeler in te kunnen zetten. Met de Bayer apps heeft u direct toegang tot gerichte adviezen met betrekking tot verschillende producten op uw smartphone. Hieronder treft u de momenteel ontwikkelde apps aan. Klik op het icoontje voor meer informatie over de app en mogelijkheid om de app te downloaden.


Sencor rasgevoeligheidsapp
Deze handige app geeft aan de hand van de kleuren groen, geel, oranje en rood een inschatting van de kans op gewasreactie en de mate daarvan, voor loof en opbrengst. De inschatting is uitgewerkt voor de voor-opkomsttoepassing én voor de LDS-toepassing van Sencor voor rassen geteeld voor consumptie of zetmeelproductie. De Sencor rasgevoeligheid app is ook online te raadplegen

Nuttige Insectenapp
Deze app geeft na het selecteren van een insecticide aan wat het effect is op de verschillende nuttige insecten. De kleur (groen, geel, oranje of rood) geeft aan wat het effect van een insecticide is via een bespuiting of, mits toegelaten, via een druppelbehandeling. De tabellen zijn online hier te raadplegen

Productoverzicht
Deze app is de digitale versie van het productenboek 2014 van Bayer CropScience. De app is beschikbaar voor smartphones en tablets. Op deze wijze is het mogelijk de informatie snel beschikbaar en op ieder moment en locatie bij de hand te hebben!

Herbiciden app
Door te zoeken op herbicide of op onkruid kun je zien wat voor effect een bepaald herbicide heeft op een bepaald onkruid. De onkruiden zijn zowel in het Nederlands als in het Latijn beschikbaar. De tabellen zijn online hier te raadplegen

Etiketleeswijzer app
Deze app is een handige tool voor adviseurs, boeren en tuinders die de producten van Bayer CropScience zo effectief mogelijk willen toepassen. De app geeft een heldere toelichting op gebruikte aanduidingen op het etiket zoals de BBCH-codes en gewasgroepsnamen op basis van de DTG-lijst.

Regenmeter app
Uw digitale regenmeter. De app is een hulpmiddel om te bepalen hoeveel regen er op de huidige locatie of een bepaald postcodegebied gevallen is binnen een bepaalde tijdseenheid.

Uienkennis app
Deze app bestaat uit drie delen: een kennisgedeelte, met daarin informatie over de uienteelt, een blog-gedeelte met daarin de laatste actualiteiten en een twitter-gedeelte, waar je alle berichten over uien kan volgen.
  • Laatst gewijzigd:  donderdag 19 juni 2014

Zoeken